Your Europe

Mjesec jedinstvenog tržišta

25.09.2013.
Mjesec jedinstvenog tržišta

Mjesec jedinstvenog tržišta

Europska unija organizira mjesec internetskih rasprava između pojedinaca, poduzeća, ustanova, tvoraca strategija i europskih lidera kako bi raspravljali o idejama za poboljšanje jedinstvenog europskog tržišta.

Mjesec jedinstvenog tržišta održavat će se od 23. rujna do 23. listopada 2013. godine i uključivati raspravu o četiri glavne teme koje utječu na vaš svakodnevni život, a to su: Rad i poslovanje u EU, Socijalna prava, Banke i E-trgovina. Svakoj od navedenih tema biti će posvećen jedan tjedan. U tih mjesec dana možete slati svoje ideje ili komentare, možete glasovati i dijelite svoje ideje s drugima.

Također, možete sudjelovati i u internetskim raspravama s europskim liderima, tvorcima strategija i drugim stručnjacima te im postavljati pitanja koja vas zanimaju i raspravljati o svojim zamislima.

Jedinstveno tržište znači rušenje prepreka i pojednostavnjivanje pravila s ciljem da se pruži podrška građanima Europske unije: pojedincima, potrošačima i tvrtkama kako bi najbolje iskoristili svoje mogućnosti. Ako želite saznati više i podijelili svoje ideje s drugima posjetite web stranicu http://yourideasforeurope.eu .

Najbolje ideje biti će izabrane na kraju kampanje te će se razmotriti njihova buduća implementacija u zakonodavstvo Europske unije. Osobe s pet najboljih ideja s internetskih rasprava Mjeseca jedinstvenog tržišta sudjelovati će u TV raspravi Euronewsa 23. listopada u Europskom parlamentu u Strasbourgu, čime će se završiti Mjesec jedinstvenog tržišta.

ECC Austrija ECC Belgija ECC Bugarska ECC Cipar ECC Češka ECC Danska ECC Estonija ECC Finska ECC Francuska ECC Njemačka ECC Grčka ECC Mađarska ECC Island ECC Irska ECC Italija ECC Latvija ECC Litva ECC Luksemburg ECC Malta ECC Nizozemska ECC Norveška ECC Poljska ECC Portugal ECC Rumunjska ECC Slovačka ECC Slovenija ECC Španjolska ECC Švedska ECC Ujedinjena Kraljevina

IAC